Przykładowe Menu

  1. ŚNIADANIE:

    • Kanapki z pieczonym mięsem lub chudą wędliną, sałata, pomidor z odrobią oleju posypane bazylią
  2. II ŚNIADANIE:

    • musli (mieszanka płatków owsianych i gryczanych) z orzechami włoskimi, jogurtem naturalnym i owocami
  3. OBIAD:

    • Risotto z pomidorami, cukinią i łososiem
  4. PODWIECZOREK:

    • Sernik na zimno z owocami i galaretką
  5. KOLACJA:

    • Sałatka pikantny kurczak na bazie sałaty z warzywami

  1. I ŚNIADANIE:

    • chleb razowy, ser twarogowy, masło, pomidor, ogórek
  2. II ŚNIADANIE:

    • jogurt naturalny, mus z owoców mango, ananasa, winogron, truskawki
  3. OBIAD:

    • ryż biały, dorsz atlantycki, surówka z młodej kapusty
  4. PODWIECZOREK:

    • sałatka owocowa
  5. KOLACJA:

    • brokuły z sosem pomidorowym